ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ON-LINE SHOP www.filograma.gr

H Ιστοσελίδα www.filograma.gr είναι ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο αποτελεί την ηλεκτρονική παρουσία της επιχείρησης ΜΑΡΙΑ ΔΡΑΓΑΤΣΗ Ε.Ε,ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ & ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ με ΑΦΜ : 800883980, ΔΟΥ: Ε' ΠΕΙΡΑΙΑ που εδρεύει στο Κερατσίνι Αττικής,Αινστάιν 30 & Αριστοφάνους,Τ.Κ: 18757,Ελλάδα.


ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έναρξη της μεταξύ μας συνδιαλλαγής είναι η γνωστοποίηση από πλευράς σας κάποιων προσωπικών σας στοιχείων. Προκειμένου να πραγματοποιηθεί μια παραγγελία, θα σας ζητήσουμε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση στην οποία θα αποσταλούν τα προϊόντα, τον αριθμό του σταθερού σας τηλεφώνου (ή όποιο άλλο τηλέφωνο εσείς επιθυμείτε) και την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Τα δεδομένα αυτά, με κανέναν τρόπο δεν θα αποκαλυφθούν, δημοσιοποιηθούν ή πωληθούν σε τρίτους.


ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΠΩΛΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Στις τιμές που εμφανίζονται στο on-line καταστημά μας συμπεριλαμβάνεται το ΦΠΑ (24%) αναλόγως της κατηγορίας του είδους.Το www.filograma.gr επιφυλάσσεται του δικαιώματός του να αναπροσαρμόζει τις τιμές.
                                                                                                                                           

ΑΚΥΡΩΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Για οποιαδήποτε ακύρωση μιας παραγγελίας,ολόκληρης ή μερος αυτής, θα πρέπει κάνοντας είσοδο στο λογαριαμό σας στο eshop μας,ακυρώνοντας την παραγγελία σας ή να τηλεφωνήσετε στο 210 - 4002207.Η δυνατότητα ακύρωσης υφίσταται μέχρι την στιγμή που θα σας ενημερώσουμε για την αποστολή της παραγγελίας σας.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων . 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. 

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΦΙΛΟΓΡΑΜΜΑ
ΑΙΝΣΤΑΙΝ 30 & ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ,ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ -Τ.Κ 18757

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. 

Αν ο λόγος που επιθυμείτε επιστροφή της παραγγελίας σας ή μέρος αυτής είναι δική μας υπαιτιότητα π.χ λάθος προϊόν ή αλλοιωμένη συσκευασία, όπως είναι φυσικό δεν επιβαρύνεστε με καμία χρέωση.


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1.Αντικαταβολή.

Αν επιλέξετε αυτό το τρόπο πληρωμής θα πληρώσετε κατά την παραλαβή. Η αντικαταβολή είναι δωρεάν - ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΡΕΩΣΗ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ 4€. (ΕΩΣ 3 ΚΙΛΑ)

Σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν η πληρωμή σας θα γίνει με απόδειξη λιανικής πώλησης ή με τιμολόγιο.Η έκδοση τιμολογίου αφορά εταιρίες και ελεύθερους επαγγελματίες εφόσον συμπληρωθούν κατά την παραγγελία τους τα εξής στοιχεία: Επωνυμία εταιρίας, Α.Φ.Μ., Δ.Ο.Υ. και επάγγελμα για τους ελεύθερους επαγγελματίες. 

2.Κατάθεση στην τράπεζα.

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK 

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 397002002003630

IBAN: GR2601403970397002002003630

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ: 5145057447181

ΙΒΑΝ: GR1201721450005145057447181

3.Μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας.

Το filograma.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες Visa, MasterCard, Maestro,Diners,AmericanExpress καθώς δίνεται η δυνατότητα πληρωμής με χρήση ηλεκρονικού πορτοφολιού Masterpass.

Πιστωτική / Χρεωστική

4. Πληρωμή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass.

To Masterpass είναι μία νέα υπηρεσία της Mastercard για την οποία δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια επιπλέον υλοποίηση παρά μόνο να εμφανίσετε το λογότυπο στην σελίδα σας. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία μπορείτε είτε να επισκεφτείτε τη σελίδα της Alpha Bank: http://www.alpha.gr/page/default.asp?la=1&id=5727 είτε να επισκεφτείτε την επίσημη σελίδα της υπηρεσίας: http://www.masterpass.gr/#el-gr/formerchants

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπαιραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονκών πληρωμών ''Alpha e-Commerce'' της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer - SSL).Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποδικωποιήσει με χρήση του κατάλλληλου κλειδιού.

4.Με μετρητά ή χρεωστική/πιστωτική κάρτα στην έδρα της επιχείρησης.


ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

1.Courrier

Η αποστόλη των προιόντων πραγματοποιείται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών. (Δευτέρα έως Παρασκευή)

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω μηνύματος στο κινητό σας τηλέφωνο ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπo αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49 € ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! (εξαιρούνται προιόντα μεγάλου όγκου ή βάρους)

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 4 € για τα 3 πρώτα κιλά και αφορά κάθε αποστολή σε χερσαίους ή νησιώτικους προορισμούς.Γιά κάθε επιπλέον κιλό το κόστος ανέρχεται σε 1.00 €.

Για αποστολές εντός Aττικής όπου έχει προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στο ποσό των 4 € για τα 3 πρώτα κιλά.Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 0,70 €. 

Για αποστολές πρός χερσαίους προορισμούς στην υπόλοιπη Ελλάδα όπου έχει προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό η χρέωση διαμορφώνεται στα 4 € για τα 3 πρώτα κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στο 1.00 €.  

Για αποστολές στην Κύπρο,όταν η μεταφορά γίνεται με εταιρεία Courrier, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο ποσό των 10 €,εώς 5 κιλά,αφού έχει προηγηθεί κατάθεση σε λογαριασμό ή χρήση πιστωτικής/χρεωστικής.Αν επιλέξετε αντικαταβολή επιβαρύνεστε με το ποσό των 5 .Χρόνος αποστολής - εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Από τα ως άνω εξαιρούνται προϊόντα που ο όγκος τους σε σχέση με το βάρος τους 
επηρεάζουν τον τρόπο φόρτωσης και ως εκ τούτου η χρέωση γίνεται με ογκομέτρηση
ή άλλη συμφωνία με τη μεταφορική εταιρία (προηγείται συνεννόηση).

Σε περίπτωση που το κόστος των μεταφορικών σε οποιαδήποτε περίπτωση διαφοροποιείται από αυτό που σας εμφανίζεται θα ενημερώνεστε τηλεφωνικώς.

2.Παραλαβή από το κατάστημα

Αν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το καταστημά μας,θα περιμένετε να ειδοποιηθείτε με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας ή τηλεφωνικώς ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση.Από εκεί και έπειτα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παραλάβετε τη παραγγελία σας.


ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Υπάρχει πιθανότητα διαφοροποίησης των αποθεμάτων προς διαθεσιμότητα μιας και τα αποθέματα αναπροσαρμόζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι σε πραγματικό χρόνο.

 
καλαθι  

Δεν υπάρχουν προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
ΦΠΑ 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ

καλαθι ΑΓΟΡΑ

Search