ΧΡΟΝΟΣ - ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ1.Courrier

Η αποστολή των προιόντων πραγματοποιείται εντός 1-4 εργάσιμων ημερών. (Δευτέρα έως Παρασκευή)

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κλπ) δεν είναι δυνατό να σας παραδώσουμε τα προϊόντα εντός του προκαθορισμένου χρόνου θα σας ενημερώσουμε μέσω μηνύματος στο κινητό σας τηλέφωνο ή τηλεφωνικώς, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπo αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 39.90 € ΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ! (εξαιρούνται προϊόντα μεγάλου όγκου ή βάρους)

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3,50 € για τα 3 πρώτα κιλά και αφορά κάθε αποστολή σε χερσαίους ή νησιώτικους προορισμούς. Για κάθε επιπλέον κιλό το κόστος ανέρχεται σε 1.00 €.

Για αποστολές εντός Αττικής όπου έχει προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στο ποσό των 3,50 € για τα 3 πρώτα κιλά.Για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται σε 0,70 €. 

Για αποστολές προς χερσαίους προορισμούς στην υπόλοιπη Ελλάδα όπου έχει προηγηθεί κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό η χρέωση διαμορφώνεται στα 3,50 € για τα 3 πρώτα κιλά και για κάθε επιπλέον κιλό η χρέωση ανέρχεται στο 1.00 €.  

Για αποστολές στην Κύπρο,όταν η μεταφορά γίνεται με εταιρεία Courrier, τα έξοδα αποστολής ανέρχονται στο ποσό των 10 €,εώς 5 κιλά,αφού έχει προηγηθεί κατάθεση σε λογαριασμό ή χρήση πιστωτικής/χρεωστικής. Αν επιλέξετε αντικαταβολή επιβαρύνεστε με το ποσό των 5 €.Χρόνος αποστολής - εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Από τα ως άνω εξαιρούνται προϊόντα που ο όγκος τους σε σχέση με το βάρος τους  επηρεάζουν τον τρόπο φόρτωσης και ως εκ τούτου η χρέωση γίνεται με ογκομέτρηση

ή άλλη συμφωνία με τη μεταφορική εταιρία (προηγείται συνεννόηση).

Σε περίπτωση που το κόστος των μεταφορικών σε οποιαδήποτε περίπτωση διαφοροποιείται από αυτό που σας εμφανίζεται θα ενημερώνεστε τηλεφωνικώς.

2.Παραλαβή από το κατάστημα

Αν επιλέξετε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το καταστημά μας,θα περιμένετε να ειδοποιηθείτε με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας ή τηλεφωνικώς ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη προς παράδοση. Από εκεί και έπειτα μπορείτε ανά πάσα στιγμή να παραλάβετε τη παραγγελία σας.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Υπάρχει πιθανότητα διαφοροποίησης των αποθεμάτων προς διαθεσιμότητα μιας και τα αποθέματα αναπροσαρμόζονται σε τακτά χρονικά διαστήματα και όχι σε πραγματικό χρόνο.