Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας ανακοινώσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας 14 εργασίμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβετε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων . 

Επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλ. να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο. 

Η διεύθυνση στην οποία πρέπει να σταλούν τα προϊόντα προς επιστροφή είναι:

ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΦΙΛΟΓΡΑΜΜΑ

ΑΙΝΣΤΑΙΝ 30 & ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΟΥΣ,ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ -Τ.Κ 18757

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός 5 ημερών από την ημερομηνία που θα παραλάβουμε τα προϊόντα. 

Αν ο λόγος που επιθυμείτε επιστροφή της παραγγελίας σας ή μέρος αυτής είναι δική μας υπαιτιότητα π.χ λάθος προϊόν ή αλλοιωμένη συσκευασία, όπως είναι φυσικό δεν επιβαρύνεστε με καμία χρέωση.