- Μειωμένη τιμή
Κωδικός: 9789605673062
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗ
Ο ΤΡΟΜΑΡΑΣ
Ασφαλείς συναλλαγές online
Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο
Επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών
Ο ΤΡΟΜΑΡΑΣ
Βασισμένο στο ομώνυμο έργο του Γεώργιου Βιζυηνού
Συγγραφέας:Μαρία Σούμπερτ
ISBN: 978-960-567-306-2
Εικονογράφηση:Γιώτα Κοκκόση
Eκδόσεις:Διάπλαση
Διάσταση:21χ29
Σελίδες:32
Εξώφυλλο Σκληρό
Μια φορά κι έναν καιρό, σε μια μικρή πόλη σαν όλες τις άλλες, ζούσε ένα αγόρι. Θανάση το λέγανε, αλλά κανείς δεν τον αποκαλούσε με το όνομά του. Μάλιστα και ο ίδιος κόντευε να το ξεχάσει, γιατί όλοι τον φώναζαν Τρομάρα. Και τον φώναζαν Τρομάρα όχι επειδή ήταν φοβερός και τρομερός, αλλά επειδή φοβόταν τα πάντα.
Ο Τρομάρας μεγάλωσε, έγινε ψηλός και αδύνατος, αλλά εξακολουθούσε να τρομάζει με το παραμικρό και όλοι τον κορόιδευαν. Μέχρι που κάποια στιγμή ο ίδιος αποφάσισε ότι αυτό έπρεπε να σταματήσει.
Τότε ξεκίνησε ένα μακρύ, αστείο και αρκετά τολμηρό ταξίδι για ν’ αλλάξει αυτό που όλοι πίστευαν για εκείνον. Γιατί τολμηρός δεν είναι αυτός που δεν φοβάται, αλλά αυτός που τολμά να προχωρήσει ακόμα κι όταν φοβάται.
Η σειρά ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΙΚΑ περιλαμβάνει σύντομες διασκευές αγαπημένων κλασικών έργων της ελληνικής λογοτεχνίας από σύγχρονες συγγραφείς, που παρουσιάζονται μέσα από εμπνευσμένες και πρωτότυπες εικονογραφήσεις. Ένας πραγματικός θησαυρός για τους μικρούς αναγνώστες!
ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΜΥΤΗ ΟΙ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ;
NINJAGO: ΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΝΤΖΙΤΣΟΥ
ΠΟΣΑ ΛΕΕΙ Η ΕΛΙΑ, ΠΟΣΑ ΑΚΟΥΕΙ Ο ΛΑΓΟΣ...
ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΠΑΠΠΟΥ ΜΟΥ
Η ομορφιά της κάθε μέρας
ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΤΕΚΤΙΒ ΚΛΟΥΖ 9 : Η ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΑΣΚΑ
Ο ΤΡΟΜΑΡΑΣ