• Μειωμένη τιμή
ΑΛΓΕΒΡΑ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ Α' ΤΕΥΧΟΣ

ΑΛΓΕΒΡΑ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ Α' ΤΕΥΧΟΣ

Κωδικός: 9789604933082

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΒΒΑΛΑΣ

13,70 €
11,65 € Έκπτωση 15%
με ΦΠΑ

ΑΛΓΕΒΡΑ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ Α' ΤΕΥΧΟΣ

Ποσότητα

  • Ασφαλείς συναλλαγές online Ασφαλείς συναλλαγές online
  • Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο
  • Επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών Επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών

ΑΛΓΕΒΡΑ Α' ΛΥΚΕΙΟΥ Α' ΤΕΥΧΟΣ

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Α’ Λυκείου και στους καθηγητές που διδάσκουν το μάθημα «Άλγεβρα και στοιχεία πιθανοτήτων». Γράφτηκε με βάση το νέο σύστημα, την εξεταστέα ύλη και τις επίσημες οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας. Αποτελεί έναν πλήρη οδηγό μελέτης που, μαζί με το σχολικό βιβλίο, μπορεί να καλύψει τις ανάγκες, τις αναζητήσεις και τις απορίες των μαθητών στο συγκεκριμένο γνωστικό αντικείμενο και να αποδειχθεί πολύ σημαντικό εργαλείο για τις γραπτές προαγωγικές εξετάσεις στο τέλος της χρονιάς.

Το παρόν Α’ τεύχος αναφέρεται στα κεφάλαια 1ο, 2ο και 3ο του σχολικού βιβλίου.

Το βιβλίο χωρίζεται σε δύο μέρη: Στο Α’ μέρος παρατίθενται όλες οι ασκήσεις από το 2ο και το 4οθέμα που περιέχονται στην Τράπεζα Θεμάτων, καθώς και ασκήσεις που αφορούν στο 1ο και το 3ο θέμα, τα οποία επιλέγονται από τους διδάσκοντες. Όσον αφορά στο 1ο θέμα, υπάρχουν όλες οι αποδείξεις των προτάσεων-ιδιοτήτων του σχολικού βιβλίου που περιέχονται στην εξεταστέα ύλη του μαθήματος καθώς και ερωτήσεις αντικειμενικού τύπου. Στο τμήμα που αφορά στο 3ο θέμα υπάρχουν θέματα διαβαθμισμένης δυσκολίας που δημιουργήθηκαν από τον συγγραφέα για τις ανάγκες των εξετάσεων, σύμφωνα με τις οδηγίες του Ι.Ε.Π.

Στο Β’ μέρος του βιβλίου παρατίθενται οι αναλυτικές και υποδειγματικές λύσεις όλων των ερωτήσεων και ασκήσεων του Α’ μέρους. Επιπλέον, περιέχονται όλες οι απαντήσεις στις ερωτήσεις κατανόησης του σχολικού βιβλίου. Τέλος, στο παράρτημά του υπάρχουν όλες οι οδηγίες διδασκαλίας που έχουν δοθεί από το Ι.Ε.Π. και το Υπουργείο Παιδείας καθώς και μια πρόταση μελέτης.

9789604933082

Συνδιάστε το με...

Δείτε επίσης...