• Μειωμένη τιμή

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ Νο2 - H ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Κωδικός: 9789600444209

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΕΔΡΟΣ

18,71 €
15,90 € Έκπτωση 15%
με ΦΠΑ

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ Νο2 - H ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Ασφαλείς συναλλαγές online Ασφαλείς συναλλαγές online
  • Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο
  • Επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών Επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών

Συγγραφέας: ΣΤΙΛΤΟΝ ΤΖΕΡΟΝΙΜΟ

Κέδρος 2013

ISBN:978-960-04-4420-9 

Σελίδες:392

Σκληρό εξώφυλλο

Διαστάσεις: 14 Χ 18,5

Μετάφραση: Λιανού Βίκη

Εικονογράφηση: Lorenzo Chiavini, Silvia Bigolin, Maria και Claudio Cernuschi, Topilia Aristoratti Εσωτερική εξωφύλλου/οπισθοφύλλου, μουσικό κουτί, χάρτες, τοπία και πύλες: Iacopo Bruno Εικονογράφηση του Λεξικού της Φαντασίας: Michelangelo Miani

Ηλικία: Από 9 έως 12 ετών

Σειρά: ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ 2

Αγαπητοί μου φίλοι, τι λέτε, θα μου κάνετε συντροφιά στη νέα περιπέτειά μου στο Βασίλειο της Φαντασίας; Θα διασχίσουμε τη βρομερή Χώρα των Ορκ, τη λαχταριστή Χώρα των Γλυκών, τη διασκεδαστική Χώρα των Παιχνιδιών και τη λαμπερή Χώρα του Χρυσού. Θα πραγματοποιήσουμε μια Μεγάλη Αναζήτηση, για να βρούμε το ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΥΤΥΧΙΑΣ! Ακολουθήστε με… και θα το ανακαλύψετε κι εσείς! Σας το εγγυώμαι εγώ, ο Τζερόνιμο Στίλτον!

Ο Τζερόνιμο Στίλτον ζει στην Ποντικούπολη της Ποντικονήσου, ένα παράξενο νησί που μοιάζει με μισοφαγωμένο κομμάτι τυρί και βρίσκεται στο Νότιο Τρωκτικό Ωκεανό. Εκεί η φύση είναι προστατευμένη και οι ποντικοί ζουν ευτυχισμένοι. Σπούδασε Ποντικολογία και Φιλολογία των Τρωκτικών καθώς και Συγκριτική Αρχαιοποντικολογία. Διευθύνει την Ηχώ των Τρωκτικών, την πιο επιτυχημένη εφημερίδα της Ποντικονήσου.

Στον ελεύθερο χρόνο του, ο Τζερόνιμο συλλέγει παλιές κρούστες παρμεζάνας του 17ου αιώνα, αλλά αυτό που αγαπά περισσότερο είναι να γράφει βιβλία στα οποία αφηγείται τις συναρπαστικές περιπέτειές του!

9789600444209

Δείτε επίσης...