Λίστα προϊόντων κατά μάρκα FABER - CASTELL

FABER - CASTELL

Επισκόπηση εταιρείας

Όλα ξεκίνησαν το 1761, στο μικρό εργαστήρι του Kaspar Faber στη Νυρεμβέργη, 9 χρόνια πριν τη δημιουργία του πρώτου αυτοκινούμενου οχήματος, 15 χρόνια πριν τη δημιουργία ων Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και 77 χρόνια πριν την εφεύρεση του τηλεγράφου.

Η διορατικότητα του Kaspar Faber να σφραγίσει τα μολύβια του με εμπορικό σήμα, σε μια εποχή που ο όρος «μάρκα» ήταν άγνωστος, η μάρκα έγινε σύντομα γνωσή και εκτός των συνόρων της Γερμανίας. Στη συνέχεια μέσα από μια σειρά καινοτομιών και ανακαλύψεων, η Faber-Castell κατέκτησε και τις 5 ηπείρους με ηγετική πλέον θέση σε πολλές αγορές.

Η Faber-Castell υπήρξε μία από τις πρώτες εταιρείες που είδαν την οικονομική ανάπτυξη και την εταιρική ηθική ως δύο πλευρές του ίδιου νομίσματος, πολύ πριν χρησιμοποιηθεί η έννοια της εταιρικής ευθύνης ή της αειφόρου ανάπτυξης. Η λειτουργία της εταιρείας κάτω από τα πρότυπα του Διεθνούς Οργανισμού Εργασίας, η παραγωγή με βάση ανανεώσιμες πρώτες ύλες, η προστασία των φυσικών πόρων, και οι φιλικές προς το περιβάλλον διαδικασίες παραγωγής αποτελούν τις πιο εμφανείς εκδηλώσεις αυτού.

Σήμερα η εταιρεία έχει παρουσία σε πάνω από 120 χώρες και διαθέτει 14 εργοστάσια παραγωγής και 23 θηγατρικές εταιρείες και στις πέντε ηπείρους.
Στην Ελλάδα η παρουσία της τοποθετείται στη δεκαετία του 1920, ενώ από το 1999 εκπροσωπείται απο τη NOTOS COM Συμμετοχές.

Η Faber-Castell κατέχει ηγετική θέση στην παραγωγή μολυβιών και ξυλομπογιών, με ετήσια παραγωγή μεγαλύτερη των 2000 εκατομμυρίων. Η δεσπόζουσα θέση της στις διεθνείς αγορές προκύπτει από την δέσμευση της εταιρείας στα υψηλότερα ποιοτικά κριτήρια, καθώς και από ένα μεγάλο πλήθος καινοτόμων προϊόντων. Αυτό εκφράζεται μέσα από το motto της εταιρείας “Doing ordinary things extraordinarily well” (Κάνοντας συνηθισμένα πράγματα ασυνήθιστα καλά)

Υπάρχουν 319 προϊόντα.

Εμφανίζονται τα στοιχεία 1-12 από σύνολο 319