- Μειωμένη τιμή
Κωδικός: 9789606180125
ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΘΥΡΑ
ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ (Εξομολογήσεις μιας μητέρας)
Ασφαλείς συναλλαγές online
Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο
Επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών
ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ (Εξομολογήσεις μιας μητέρας)
Συγγραφέας: Κασαμπαλάκου Μαρία
Εκδότης: Θύρα (Σταμούλη Α.Ε.) 2017
ISBN: 9789606180125
Σελίδες: 204
Εξώφυλλο: Paperback
Διαστάσεις: 21x14
Το αυτοβιογραφικό βιβλίο της Μαρίας Κασαμπαλάκου απευθύνεται στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς και μας ανοίγει ένα παράθυρο στην καθημερινότητα αυτής της δυναμικής και συνάμα τόσο τρυφερής αγωνίστριας μητέρας.
204 σελίδες γεμάτες αγάπη για το αυτιστικό της παιδί, στολισμένες με πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις περιπέτειές τους και τα πρώτα βήματα του μικρού πάνω στον πάγο που θα αγαπήσει ακολουθώντας τον αθλητή πατέρα του μέχρι τα ταξίδια στην έρημο, αλλά και στα βουνά της Ινδίας. Μια ζωή γεμάτη εμπειρίες που έχει στόχο να σπάσει το φράγμα της επικοινωνίας και να προσφέρει στο παιδί ερεθίσματα και εναύσματα για να έρθει σε επαφή με τους άλλους.
Στο τέλος του βιβλίου μια έκπληξη: επιστολές ύμνοι στη μητρότητα από άλλες μητέρες... Με επίλογο μια όμορφη ποιητική συλλογή, το βιβλίο έρχεται να μας συγκινήσει βαθιά και να μας φέρει ένα βήμα πιο κοντά στον άγνωστο που λέγεται "Αυτισμός".
"Νάνι, το μωρό μου,
το χιλιάκριβό μου,
σώπασε όλη η φύση
μην μου το ξυπνήσει..."
σιγοτραγουδούσε η Μαρία χαϊδεύοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά.
"Εσένα δεν θα σε χάσω" σκεπτόταν πονώντας ακόμη για τον χαμό τού ενός από τα δίδυμα, που είχε αρχικά στην κοιλιά της. Κι έπλαθε όνειρα. Δεν ήξερε πως το παιδί της θα το 'χε μα και θα το 'ψαχνε πολύ καιρό.
Ότι αυτό το παιδί θα άκουγε περισσότερο τη φωνή του Θεού από τη δική της. Ότι θα πονούσε τόσο πολύ. Ότι θα ξαναγεννιόταν, θα βελτιωνόταν, θα ταπεινωνόταν τόσο ώστε να μπορέσει να επικοινωνήσει επιτέλους με την ψυχή της, με το αυτιστικό παιδί της.
- Καλησπέρα σας. Έχουμε τα αποτελέσματα του παιδιού;
- Κυρία Κασαμπαλάκου, γνωρίζετε τι θα πει Διάχυτη Αναπτυξιακή Διαταραχή;
- Κυρία Γιαννοπούλου, φοβάστε να μου πείτε τη λέξη;
- Κυρία Κασαμπαλάκου...
- Αυτισμός...
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ SMARTPHONE
ΈΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΚΟΣΜΟ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ
ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΟΙ
ΤΟΜΟΣ Γ ( 11ος-12ος αιωνας)
ΟΙ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΒΟΤΑΝΩΝ: Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ
ΘΕΑΤΡΟ 2ος ΤΟΜΟΣ- ΡΑΧΗΛ - ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ - ΨΥΧΟΣΑΒΒΑΤΟ - ΣΤΕΛΛΑ ΒΙΟΛΑΝΤΗ
Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΕΡΙΚΗ
Η αμερικανική κουλτούρα στην Ελλάδα
Εξετάσεις Πιστοποιητικού Επάρκειας Γνώσεων για Πολιτογράφηση (Π.Ε.Γ.Π.) - ΤΡΑΠΕΖΑ ΘΕΜΑΤΩΝ με απαντήσεις – B΄ τευχος
HOW TO PREVENT THE NEXT PANDEMIC
ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΑ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ - ΕΛ.ΑΣ, ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ
ΑΓΑΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΑΥΤΙΣΜΟ (Εξομολογήσεις μιας μητέρας)