• Μειωμένη τιμή

ΣΥΝΕΒΗ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Κωδικός: 9789606454608

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ

17,70 €
15,93 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ

ΣΥΝΕΒΗ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Ασφαλείς συναλλαγές online Ασφαλείς συναλλαγές online
  • Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο
  • Επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών Επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών

ΣΥΝΕΒΗ ΕΝΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Συγγραφέας:BAILEY TESSA

ISBN:9789606454608

Εκδόσεις:Κλειδάριθμός

Μετάφραση:ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΚΕΛΛΗ

Διαστάσεις:14,0 x 21

Σελίδες:432

Εξώφυλλο μαλακό

Η Πάιπερ Μπέλινγκερ είναι μια στιλάτη ινφλουένσερ που κάνει αχαλίνωτη ζωή και έχει τους παπαράτσι συνεχώς στο κατόπι της. Όταν μετά από ένα ξέφρενο πάρτι στην ταράτσα ενός ξενοδοχείου η Πάιπερ καταλήγει στη φυλακή, ο πατριός της αποφασίζει να βάλει τέλος σε όλα αυτά. Έτσι λοιπόν, σταματάει να της δίνει λεφτά και στέλνει αυτήν και την αδελφή της στο Γουέστ-πορτ της Ουάσιγκτον, για να διευθύνουν το κακόφημο μπαρ του αείμνηστου πατέρα τους και να μάθουν τι σημαίνει υπευθυνότητα.

Όταν η Πάιπερ φτάνει στο Γουέστπορτ, γνωρίζει τον μεγαλόσωμο, γενειοφόρο καπετάνιο Μπρένταν Τάγκαρτ, που δεν τη θεωρεί ικανή να αντέξει ούτε μια εβδομάδα μακριά από το Μπέβερλι Χιλς. Τι κι αν η Πάιπερ δεν ξέρει τίποτα και ανατριχιάζει στην ιδέα να κοιμηθεί σε ένα άθλιο διαμέρισμα με κουκέτες; Είναι αποφασισμένη να δείξει στον πατριό της -και στον γκρινιάρη αλλά... καυτό ντόπιο- ότι δεν είναι απλώς μια όμορφη γυναίκα.

Όμως η πόλη είναι μικρή και, όπου κι αν πάει, πέφτει πάνω στον Μπρένταν. Η εξωστρεφής κοσμική και ο άξεστος ψαράς είναι αντίθετοι πόλοι, αλλά η έλξη ανάμεσά τους σιγοβράζει. Η Πάιπερ δεν θέλει περισπασμούς, ειδικά να ερωτευτεί έναν άντρα που σαλπάρει με τη δύση του ηλίου, για ολόκληρες εβδομάδες κάθε φορά. Ωστόσο, καθώς σιγά σιγά επανασυνδέεται με το παρελθόν της και αρχίζει να νιώθει σαν στο σπίτι της στο Γουέστπορτ, η Πάιπερ αναρωτιέται αν η ρηχή, λαμπερή ζωή που έκανε μέχρι τότε είναι αυτό που πραγματικά θέλει. Το Λος Άντζελες την καλεί να επιστρέψει, αλλά ο Μπρένταν -και αυτή η πόλη που είναι γεμάτη αναμνήσεις- ίσως έχει ήδη κερδίσει την καρδιά της.

9789606454608

Δείτε επίσης...