• Μειωμένη τιμή

ΓΚΡΟΥΠ-Πώς ένας θεραπευτής και ένας κύκλος αγνώστων μου έσωσαν τη ζωή

Κωδικός: 9789601436470

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΛΙΒΑΝΗ

17,00 €
15,30 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ

ΓΚΡΟΥΠ

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Ασφαλείς συναλλαγές online Ασφαλείς συναλλαγές online
  • Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο
  • Επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών Επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών

ΓΚΡΟΥΠ

Πώς ένας θεραπευτής και ένας κύκλος αγνώστων μου έσωσαν τη ζωή

Συγγραφέας:Τέιτ Κρίστι

Εκδότης:Λιβάνης 2021

ISBN:9789601436470

Σελίδες:384

Μαλακό εξώφυλλο

Διαστάσεις: 21χ14

Η Κρίστι Τέιτ µόλις έχει ανακηρυχθεί κορυφαία φοιτήτρια της Νοµικής Σχολής και έχει υπό έλεγχο τη διατροφική διαταραχή της. Γιατί όµως, οδηγώντας στο Σικάγο, φαντασιώνεται τον θάνατό της; Γιατί την κατακλύζουν θλιβερές σκέψεις και έχει τάσεις αποµόνωσης; 

Τότε γνωρίζει τον δρ. Ρόζεν, που τη διαβεβαιώνει ότι, εάν ενταχθεί σε µια από τις οµάδες του ψυχοθεραπείας, θα µπορέσει να µεταµορφώσει τη ζωή της. Το µόνο που χρειάζεται είναι να συµµετέχει και να είναι ειλικρινής. 

Η Κρίστι είναι σκεπτική.Πιστεύει ότι δε θα καταφέρει ποτέ να θεραπευτεί. 

Όµως ο δρ. Ρόζεν έχει µια συνταγή έξι λέξεων που θα αλλάξει τα πάντα: «Δε χρειάζεσαι θεραπεία. Χρειάζεσαι έναν µάρτυρα». Έτσι ξεκινά η είσοδός της στον παράξενο, τροµακτικό, αλλά και σωτήριο κόσµο της οµαδικής θεραπείας. Και αρχίζει να καταλαβαίνει τι σηµαίνει να συνδέεσαι. 

Μια υπέροχα εθιστική ανάγνωση, που µας µεταφέρει στο τολµηρό, συναρπαστικό, οδυνηρό, αλλά και διασκεδαστικό ταξίδι της οµαδικής θεραπείας, µιας διερευνητικής διαδικασίας που σε κάνει να καταρρεύσεις και αµέσως σε ξανασυναρµολογεί, έτσι ώστε όλα τα κοµµάτια να ταιριάξουν µεταξύ τους.

Τι διάολο έτρεχε µε µένα;  Το µέλλον µου άστραφτε µπροστά στα µάτια µου σαν τα γυαλισµένα ασηµικά της γιαγιάς µου. Είχα κάθε λόγο να είµαι αισιόδοξη. Όµως η απέχθεια που αισθανόµουν για τον εαυτό µου λόγω 

της στασιµότητάς µου –ήµουν αποστασιοποιηµένη από τους άλλους ανθρώπους, απείχα έτη φωτός από µια αισθηµατική σχέση– είχε φωλιάσει σε κάθε κύτταρο του κορµιού µου. 

Κάποιος λόγος υπήρχε που αισθανόµουν τόσο αποµακρυσµένη και µόνη, κάποιος λόγος που η καρδιά µου ήταν τόσο λεία. Δεν ήξερα τι ήταν αυτό που ένιωθα, όµως το αντιλαµβανόµουν να πάλλεται την ώρα που αποκοιµιόµουν κι ευχόµουν να µην ξυπνήσω.

9789601436470

Δείτε επίσης...