• Μειωμένη τιμή

ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΤΟΥ 1821

Κωδικός: 9789605476649

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΑΓΚΥΡΑ

11,90 €
10,71 € Έκπτωση 10%
με ΦΠΑ

ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΤΟΥ 1821

Ποσότητα
Τελευταία προϊόντα σε απόθεμα

  • Ασφαλείς συναλλαγές online Ασφαλείς συναλλαγές online
  • Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο Αποστολές σε Ελλάδα και Κύπρο
  • Επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών Επιστροφές προϊόντων εντός 14 ημερών

ΖΩΝΤΑΝΕΥΟΝΤΑΣ ΗΡΩΙΔΕΣ ΤΟΥ 1821

Συγγραφέας:ΛΟΥΦΑ-ΤΖΟΑΝΝΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑ

Εικονογράφηση:ΚΑΡΑΝΤΙΝΟΥ ΕΥΑ

ISBN :9789605476649

Εκδόσεις: Αγκυρα

Σελίδες:208

Διαστάσεις:23x15

μαλακό εξώφυλλο

Από 7+ετών

Ένα καινούργιο "ταξίδι" αρχίζει

Η αυτοκριτική του Νικόλα

Η "απολογία" του Νικόλα

ΜΠΟΥΜΠΟΥΛΙΝΑ

ΜΑΝΤΩ ΜΑΥΡΟΓΕΝΟΥΣ

ΔΟΜΝΑ ΒΙΣΒΙΖΗ

ΜΑΝΙΑΤΙΣΣΕΣ

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΥΨΗΛΑΝΤΗ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΑ

ΖΑΜΠΕΤΑ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ

ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑΥΤΟΥ

ΠΑΝΩΡΑΙΑ ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑ

Με το βιβλίο της «Ζωντανεύοντας ηρωίδες του 1821», η συγγραφέας Θεοδώρα Λούφα-Τζοάννου αναδεικνύει, για άλλη μια φορά, κορυφαία ιστορικά γεγονότα, με στόχο να διατηρήσει άσβεστη την εθνική μας μνήμη.

Η Μπουμπουλίνα, η Μαντώ Μαυρογένους, η Δόμνα Βισβίζη, οι Μανιάτισσες, η Ελισάβετ Υψηλάντη, η Βασιλική Τζαβέλα, η μητέρα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, Ζαμπέτα, η Μαριγώ Ζαραφοπούλου, η Κυριακή Ναύτου και η θρυλική Πανωραία Χατζηκώστα, γνωστή και ως «Ψωροκώσταινα», χάρη στο εύρημα της «Πόρτας του Χρόνου και της Ιστορίας», «ζωντανεύουν» στα μάτια του αναγνώστη και κερδίζουν το ενδιαφέρον του από την πρώτη κιόλας στιγμή. Έτσι, με τη γλαφυρότητα που διακρίνει ένα λογοτεχνικό έργο, αλλά και αποτυπώνοντας απόλυτα την ιστορική πραγματικότητα, η συγγραφέας παρουσιάζει τις αρχόντισσες της Λευτεριάς μας, οι οποίες «σιμώνουν» τον αναγνώστη, γνωρίζονται μαζί του και του μένουν αλησμόνητες.

Το βιβλίο αυτό, που είναι αφιερωμένο στις «Ανά τον κόσμο μαχόμενες για Ελευθερία Γυναίκες», αποτελεί άλλη μια σημαντική προσφορά στην ιστορική μας γνώση.

9789605476649

Δείτε επίσης...